Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoten gezocht voor huis nabij Park Spoor Noord

Geplaatst op  

20/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€400 + 100 voorschot op kosten

Beschrijving

Wie komt er me vervoegen in mijn nieuw project vlakbij Park Spoor Noord? Begin april ben ik verhuisd naar een groot burgerhuis in het opkomend en levendige 2060 waar altijd wel iets te beleven valt en de winkels steeds open zijn. Hier heb ik nog twee (mogelijks drie) slaapkamers over die ik graag wil vullen met mensen met de juiste klik. Gezien ik hier zelf nog maar pas woon, heb je ook zeker ruimte voor eigen inbreng te doen bij de inrichting.

Het huis zelf heeft vier slaapkamers, één badkamer, twee toiletten, een ruime koer/buitenruimte voor zomerse avonden en bbq's en grote gemeenschappelijke ruimte op gelijkvloers met keuken, eetkamer en woonkamer. Ruime, droge kelder om allerlei rommel op te bergen is er ook. Qua prijs zou het 400 euro + voorschot op kosten (water, gas, elektriciteit en internet) zijn. De kamers zijn niet bemeubeld (al zijn er wel voldoende kleerkasten aanwezig) en onmiddellijk beschikbaar.

Wie ben ik? Qua interesses ben ik vrij veel met muziek bezig, vooral dan luisteren (heb een heel uitgebreide smaak), platen draaien (en teveel kopen) en naar concerten gaan. Backpacken en erop uittrekken (wat voor mij inhoudt mensen en plaatsen leren kennen en niet in een bubbel van comfort blijven hangen) is een andere passie van mij. Maar dat ligt door corona al enige tijd stil. Verder vind ik het ook gewoon heel aangenaam om gewoon iets te gaan drinken met vrienden, af en toe stevig uitgaan, bordspellen te spelen, wat in natuur te vertoeven, koken (keukenprinses in wording), wat sporten of al eens lui voor netflix te hangen. Daarnaast lees ik graag en veel en koop dan ook veel te veel boeken. Ik werk als plannings- en klantverantwoordelijke bij een sociaal tewerkstellingsproject bij de stad en in mijn vrije tijd ben ik actief lid van Intal Antwerpen (een organisatie die zich inzet voor rechtvaardige noord-zuid relaties en een eerlijkere samenleving).

Qua samenhuizen heb ik ruime ervaring en is me altijd goed bevallen. Ik hecht veel belang aan het sociale aspect, dus niet samenhuizen puur omdat het goedkoper leven is. Niet naast elkaar leven maar er toch iets ongedwongen gezellig van maken met iedereen ruimte voor zijn/haar eigen leven. Ik ben zelf vrij sociaal, hou ook van goede gesprekken over soms alles en soms over niks en ben absoluut geen moeilijke persoon om met samen te leven. Ik zou zoeken naar werkende mensen die minimum 25 jaar zijn, een zeker ecologisch bewust zijn hebben, makkelijk in omgang en ordelijk zijn.

Moest je graag eens komen kijken (een blik zegt zoveel meer dan foto's) en kennismaken, stuur gerust een berichtje waarin je jezelf even voorstelt en wat je juist zoekt in samenhuizen.

contact

deryck.timothy@gmail.com