Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot m/v/x gezocht Wommelgem

Geplaatst op  

29/09/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Wommelgem
Bedrag
€375

Beschrijving

Binnenkort ga ik een ruim huis met tuintje en garage in Wommelgem bewonen. Ik zoek iemand die er graag met mij wil gaan samenhuizen.  

Over het huis:

Beschikbaar vanaf november of december.  Beneden is er een living, eetkamer en open keuken.  Achteraan kijk je uit op het tuintje met terras.  Er is beneden een apart WC, een douche, een berging/wasruimte en grote garage.  Boven is er een badkamer met lavabo, bad en WC.  Daarnaast zijn er twee slaapkamers en een bureauruimte (die eventueel als meditatieruimte of dergelijke kan worden ingericht.)  Op zolder is er heel wat bergruimte met ingemaakte kasten en een logeerbed.  Centrale verwarming en mogelijkheid om een houtkachel te plaatsen (heeft ooit in de living gestaan)

Het meubilair op de foto's zal er niet meer zijn.  (Enkel keukentafeltje en stoelen).  Er is wel een wasmachine, droger, diepvriezer, ijskast, afwasmachine, oventje en keukengerei.  Ik heb zelf niet zo veel meubels, dus breng gerust je eigen meubilair mee ;-)

 

Het huis is rustig gelegen in het centrum van Wommelgem.  (Tegenover een school: met mooi uitzicht op kastanjebomen).  Op een boogscheut van Antwerpen.  

 

Over mezelf:

Ik ben Els, 39 jaar.  Ik ben een rustige en stille aanwezigheid in huis.  Ik hou van diepgang, psychologie en filosofie, verbindende communicatie, natuur, dans, zang en theater.  Ik doe graag acroyoga, contactimpro, lichaamswerk, stembevrijding en ben af en toe clown.  Ik hou van plantjes, van wandelen en fietsen.Ik zing Frans Chanson en maak en speel (kinder)voorstellingen.  Ondertussen huis ik tien jaar samen.  Eerst in de stad.  Daarna ben ik gaan samenhuizen in het groen.  De rust en de natuur gaan opzoeken, de gezondere lucht.  Ik eet vegetarisch (soms nog vis), vaak biologisch.  Ik leef graag zoveel mogelijk in harmonie met de natuur.

Ik zoek:

Warme en liefdevolle mensen bij wie ik me op mijn gemak voel.  Vrijheid en onafhankelijkheid zijn belangrijk voor mij.  Graag mensen met een eigen leven die graag  een huis delen.  Gezelschap is fijn, maar ik kan er ook van genieten af en toe alleen thuis te zijn.  Bij voorkeur mensen die een soortgelijke levensstijl hebben als ik (Milieubewuste, werkende mensen, niet rokers).  Huisdieren zijn niet toegelaten.

Kun je je hierin vinden of spreekt samenhuizen met iemand als ik in Wommelgem je aan? Neem dan zeker contact met me op.

Dankjewel en wie weet tot binnenkort!

  

contact