Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot gezocht voor gezellig bemeubeld appartement

Geplaatst op  

14/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Deurne
Bedrag
€450

Beschrijving

Vanaf februari/maart 2022 (andere maanden zijn bespreekbaar) ben ik op zoek naar een gezellige huisgenote die een bemeubeld nieuwbouw appartement wilt delen in Deurne Zuid. Het appartement ligt tussen 3 mooie parken: het Rivierenhof, te Boelaerpark en Boekenbergpark.
Het centrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram voor de deur) en we hebben een parkeer plek in de ondergrondse garage.

De beschikbare slaapkamer is 250 cm breed en 335 cm lang. Verder staat er op dit moment een bureau in de kamer, maar deze kan uiteraard eruit gehaald worden zodat er plaats is voor een bed. Het appartement is in totaal 80m2 groot en heeft twee balkonnetjes. Aan de achterzijde, waar de 2 slaapkamers zich bevinden, is er een klein balkon aanwezig. Dit balkon kijkt uit op een gemeenschappelijke tuin met fietsenrekken. Aan de voorkant is er een groter overdekt balkon. De ruime living heeft een open keuken met een vaatwasser.

Wie ben ik?
Ik werk fulltime als recruiter en werk momenteel met name vanuit thuis en ongeveer 1x in de week op locatie. Ontspanning haal ik uit wekelijkse hiphop danslessen, zo nu en dan een wandeling te maken, lekker eten en series kijken. Ik houd heel erg van gezelligheid, maar hecht ook waarde aan zo nu en dan een rustig momentje voor mijzelf. Ik houd van gezelligheid, maar er is voldoende ruimte om elkaars privacy en rust momentjes te respecteren.

Wat zijn de maandelijkse kosten?
450 euro per maand (inclusief: huur met garage, internet (momenteel geen tv), elektriciteit en water).

Interesse of nog vragen?
Stuur dan een berichtje waarin je jezelf even voorstelt☺️

contact

y.smeele@outlook.com