Medebewoner

Huisgenoot gezocht voor een leuke woonomgeving

Geplaatst op  

15/11/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Kessel-Lo
Bedrag
€550

Beschrijving

english below
 

Hallo allemaal 🙋🏻‍♀️
Ik ben op zoek naar een huisgenoot. Ik zou heel graag met een meisje samenwonen - sorry jongens!

Over mij:
Mijn naam is Tessa ik ben 31 jaar oud, ik hou van dansen, reizen en ook koken. Ik werk vanuit huis, dus ik ga graag het huis uit in mijn vrije tijd.

Over de flat:
De flat heeft 2 slaapkamers, een grote woon- en eetkamer, keuken, een badkamer met bad en een apart toilet. De 2e slaapkamer is mijn kantoor geweest. Er past een bed in, een groot bureau en ook een kast. De flat ligt in Kessel-Lo vlakbij een klein park - het uitzicht vanuit de woonkamer is geweldig! Er is ook veel natuur in de buurt, supermarkten zijn op loopafstand en er is een bushalte om de hoek. Je loopt in 15-20 minuten naar het station. De maandelijkse huur inclusief elektriciteit en wifi is 550€. Je kunt er op elk moment intrekken.

Wat ik zoek:
een vrouwelijke, nette huisgenoot die het ook leuk vindt om soms rond te hangen en makkelijk is om mee te praten. Als je een jaar blijft zou dat ideaal zijn!

Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een email ☺️ Bedankt!

Tessa

 

Hi everyone 🙋🏻‍♀️
I am looking for a flatmate. I would really love to live with a girl - sorry guys!

About me:
My name is Tessa I'm 31 years old, I love dancing, travelling and also cooking. I work from home, so I like to go out of the house in my free time.

About the flat:
The flat has 2 bedrooms, a big living and dining room, kitchen, a bathroom with bathtub and a separate toilet. The 2nd bedroom was my office. It can fit a bed, a big desk and also a closet in there. The flat is in Kessel-Lo near a small park - the view from the living room is amazing! There is also a lot of nature around, supermarkets are in walking distance and a busstop is just around the corner. You can walk in 15-20mins to the station. The montly rent including electricity and wifi is 550€. You can move in anytime.

What I am looking for:
a female, tidy flatmate who also likes to hang out sometimes and is easy to talk to. If you stayed for one year it would be ideal!

If you are interested please send me a private message ☺️ Thank you!

Tessa

contact

tessa-weigmann@web.de