Groep in oprichting

Huisgenoot gezocht om samen iets te huren in Antwerpen

Geplaatst op  

17/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€overeen te komen

Beschrijving

Wie ben ik:

De GVR (voor mensen die dit boek hebben gelezen of de film hebben gezien). Ik ben dus redelijk groot, ook zachtaardig, lief. Ik werk voor een organisatie die zich inzet voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Vluchtelingen en kwetsbare jongeren. Een job die ik met hart en ziel doe... maar de afstand van mijn huidige woonplaats en mijn werk is elke dag toch wel reis. Daarom zoek ik ook om mij hier binnen de ring te komen vestigen. Ik kan alleen ook wel huren, maar dan heel vaak in een klein weggestoken appartementje. Daarom leek het mij leuk om een 2de persoon te zoeken waarmee ik samen iets groters kan huren. 

Ik kook graag, lach graag, drink niet (maar ik zie andere wel graag drinken), rook niet, doe niet aan drugs,

Wat zoek ik:

Man of vrouw maakt mij niks uit. Zolang je maar iemand bent die open kan communiceren. Elkaar de nodige ruimte te gunnen, alsook het ook leuk vinden om samen te eten 's avonds moesten de werkagenda's dit toelaten. Je relationele status is niet belangrijk, maar het liefst wel iemand zonder kinderen. Iemand die ook graag lacht, eigenlijk heel belangrijk. Iemand die graag babbelt, iemand die outside the box durft denken, iemand die graag al eens zevert. Heb ik lachen al gezegd? 

Het liefst van al zou ik graag iets huren waarbij we de koek door twee doen. Met een max bedrag van 1140 euro (570 euro per persoon) kosten niet inbegrepen. Ik heb al een paar keer online gekeken en ik kan gemakkelijk zeer mooie zaken onder deze prijs vinden, dus lager kan zeker. Maar ik wil het breed houden zodat ik geen mensen afschrik. Win win dus!

Moest je dit hebben gelezen en je denken "potverdikke" dit klinkt mij geweldig. Stuur mij dan al eens een mailtje op geert.vanacker@hotmail.com

De regio waarin ik zoek is alles binnen de Antwerpse ring en eventueel zelfs net over het water op Linkeroever.... daar heb ik ook al knappe dingen zien staan met een ongelooflijk uitzicht. Tom Waes woont daar ook, dus slecht kan het daar niet zijn.

contact