Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot gezocht in huis in Merendree

Geplaatst op  

05/06/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Merendree
Bedrag
€€425 exclusief kosten (geschat op ongeveer €250)

Beschrijving

 Hallo iedereen, 

Ik ben op zoek naar een fijne huisgenoot die met mij dit zonnige huis in Merendree wil delen. Intrekdatum is onderling af te spreken.

De ligging: Het huis is gelegen in het rustige Merendree, en toch ook dichtbij Gent, het huis ligt op 14km van het Gravensteen (en je kan er heerlijk autovrij langs het water naartoe fietsen). Het ligt in de dorpskern, in een doodlopende straat, die verder langs smalle wandelpaden tot aan de vaart loopt. Na 1,6km zit je aan het station in Landegem, daar kan je de trein op en sta je in 9 minuten in Gent.

Het huis: het gaat om een halfopen bebouwing, er is enorm veel licht door de vele ramen. Op het gelijkvloers is er een keuken en leefruimte ineen, een hal, gastentoilet, wasruimte en berging. Boven kan je intrekken in de grootste slaapkamer die voor jou leeg gemaakt zal worden (zie foto), en bijkomend gebruik maken van een gemeenschappelijke kamer om bijvoorbeeld spullen op te bergen. Er is een badkamer met een bad, dubbele lavabo en toilet. Er is een fijne tuin (met een beetje onderhoud), een terras en een oprit met carport (plaats voor nog één auto). We delen het huis met mijn twee katten Catta en Zsasou.  

Kosten: de huur komt neer op €425 per maand (€850 int totaal). Daar komen nog alle andere kosten bij (EGW, internet, brandverzekering, poetsvrouw éénmaal per 2 weken, nu ongeveer geschat op €250 maar afhankelijk van prijsveranderingen uiteraard). 

Iets over mezelf: ik ben 31 jaar, ik werk als psychiatrisch verpleegkundige en ik combineer dit met mijn studies klinische psychologie (vanaf september heb ik een jaar stage en ik studeer af in juni 2023). Ik ben graag op stap, de ene dag ga ik naar een lezing (psychoanalyse is nogal mijn ding), de andere dag een klassiek muziekconcert, de dag daarna naar de muziekles (ik speel cello), een avond bij vrienden, enzovoort. Kortom vaak op stap, als ik thuis ben dan is het om te ontspannen, even tot rust te komen en weer uit te vliegen. Ik eet vegetarisch, net als mij veggie zijn is zeker een leuke plus.  


Ik hou ervan om goeie afspraken te maken, zodat het voor ons beiden helder is wat en hoe we de zaken met elkaar regelen. Je huurt het huis samen met mij, het contract heeft een duur van drie jaar. Domicilie kan maar hoeft niet.  

 

Als dit alles je aanspreekt dan mag je me zeker een bericht sturen, waarin je jezelf wat voorstelt. Daarna spreken we eens af om elkaar te ontmoeten en het huis te zien. 

Graag tot hoors! 

Hartelijke groeten, 
Melanie 

contact

melaniedeboever@hotmail.com