Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot gezocht in cohousing te Heverlee

Geplaatst op  

05/09/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Heverlee
Bedrag
€375

Beschrijving

Wij (Anne, Christophe, Charlotte, twee leuke katten en een snoezig konijntje) zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot bij ons in Heverlee. We zijn alle drie werkende mensen rond de 28 en zoeken een werkende, ordelijke, niet-rokende persoon tussen de 24 en 35. Iemand die het leuk vindt om af en toe iets samen te doen met de huisgenoten, maar daarnaast ook graag zijn eigen ding doet. 

De kamer die vrijkomt in onze gezellige bel-etagewoning is 9m2 groot, onbemeubeld, en is vanaf begin november beschikbaar. Je deelt de tuin en de gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een woonkamer, uitgeruste keuken, 2 badkamers, 2 WC’s, en een kelder met wasmachine en droogkast.

Alles inbegrepen (internet, poetshulp, energie) bedraagt de huur €375 per maand. De waarborg bedraagt 2 maanden huur. Het huis ligt in een woonwijk bij Abdij van Park, op 10 minuten fietsen naar Leuven station, 15 minuten naar centrum Leuven, en dicht bij de E40 oprit van Haasrode. Er is ook parkeermogelijkheid. Domicilie is mogelijk maar niet verplicht. We geven de voorkeur aan een huisgenoot die voor een lange termijn (>= 1 jaar) bij ons wilt intrekken.

 

Wie worden je huisgenoten?

Anne (27) zit in de Bio-IT en houdt van (board)games en muziek. Ze is het baasje van Wookie, een schattige zwartharige floof.

Christophe (31) werkt als test ingenieur, speelt basgitaar, gaat graag joggen, en kookt graag.

Charlotte (28) is arbeidsbemiddelaar. Ze houdt van bakken en is altijd te vinden voor een spelletjes- of filmavond. Ze heeft een konijn, Murphy.

 

Als je interesse hebt en eens wilt komen kijken; laat gerust iets weten op charmoeyer@hotmail.com! Stel jezelf even kort voor en dan kunnen we een kennismakingsmoment vastleggen. Bezichtigingen zullen mogelijk zijn vanaf 19 september.

 

contact