Groep in oprichting

Huis gevonden, huisgenootje gezocht

Geplaatst op  

28/06/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Wommelgem
Bedrag
€ Max 400 euro huur per persoon of 500 all in. 

Beschrijving

 

Samenhuizen in het groen

 

Ik zoek: mensen die graag willen samenhuizen in Wijnegem of Schilde.  Eventueel ook mogelijk: Oelegem, Halle-Zoersel, Wommelgem

En: Een huis om te delen in die regio, graag rustig gelegen in een groene omgeving.  Ik sta open om samen te huizen met 2, drie of vier mensen in één huis.  Graag voor minimum één jaar, en de mogelijkheid om er eventueel nog jaren te blijven.

Het huis:

Ik zou er graag mijn elektrische scooter binnen kunnen stallen en kunnen opladen (stopcontact).  Ook mijn fiets en plooifiets zet ik graag binnen.

Een ruime kamer zou fijn zijn en de mogelijkheid om buiten te eten (terras, koertje, of tuin)

Rust en stilte zijn belangrijk voor mij.  Graag in een groene omgeving.

In Wommelgem heb ik intussen zo een huis gevonden! Nu nog een huisgenootje :-)

Mezelf even voorstellen

Ik ben Els, 39 jaar.

Ik ben een rustige en stille aanwezigheid in huis.  Ik hou van diepgang, psychologie en filosofie, verbindende communicatie, natuur, dans, zang en theater.  Ik doe graag acroyoga, contactimpro, lichaamswerk, stembevrijding en ben af en toe clown.  Ik hou van plantjes, van wandelen en fietsen.

Ik zing Frans Chanson en maak en speel (kinder)voorstellingen.  Ik ben empathisch en creatief.

Ik huis nu ongeveer tien jaar samen.  Eerst in de stad.  Daarna ben ik gaan samenhuizen in het groen.  De rust en de natuur gaan opzoeken, de gezondere lucht.

Ik eet vegetarisch (soms nog vis), vaak biologisch.  Ik draag graag zorg voor het milieu.  (Ik leef graag zoveel mogelijk in harmonie met de natuur.)

 

Ik zoek:

Warme en liefdevolle mensen bij wie ik me op mijn gemak voel.  Vrijheid en onafhankelijkheid zijn belangrijk voor mij.  Graag mensen met een eigen leven die gewoon graag een huis delen.  Gezelschap is fijn, maar ik kan er ook van genieten een paar dagen alleen thuis te zijn.

Bij voorkeur mensen die een soortgelijke levensstijl hebben als ik (Milieubewuste, werkende mensen), maar niet noodzakelijk.

 

Kun je je hierin vinden of spreekt samenhuizen met iemand als ik in die regio je aan? Neem dan zeker contact met me op.

 

Dankjewel!

  

 

contact