Woongemeenschap zoekt bewoner

Hoogvlieger gezocht!

Geplaatst op  

06/12/2021

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€€500

Beschrijving

Misschien word jij wel onze nieuwe, derde huisgenoot die ons vanaf februari 2022 komt vergezellen in de levendige buurt van den 2060? Voor de prijs van één krijg je twee huisgenoten: Carl (33j) werkt als regisseur en maakt in zijn vrije tijd ook graag docu's vanop zijn fiets. Isis (38j) is geologe en bossen planten is haar job. Naast vertoeven in de natuur en de stad, is de bib één van haar favoriete plekken. Haar passie voor boeken uit ze creatief door zelf boeken te ontwerpen en met de hand te maken.

Wie ben jij? Iemand die bewust kiest voor de huiselijke sfeer van het co-housen (en niet zozeer voor de financiële kant) en een steentje weet bij te dragen in het huishouden, met een zekere mate van milieubewustzijn en al eens graag samen tafelt, de anderen al eens graag uitdaagt in een gezelschapsspel of gewoon met lekker glaasje/tasje keuvelt in de zetel… Om aan te sluiten bij elkaars levensritme, heb je een job bij voorkeur van "9-to-5" (niet letterlijk). ;-) Met de huidige pandemie is het toch wel belangrijk op dezelfde lijn te zitten qua navolging van de maatregelen om vooral op een ontspannen manier met elkaar te kunnen samenleven. Ben je sociaal van nature en helemaal overtuigd van deze samenhuis-vorm? Stuur ons dan een mailtje waarin je je bondig voorstelt.

GELIJKVLOERS herbergt: - hal met beperkte ruimte voor het stallen van fiets - grote living (twee zithoeken) - ruime keuken - tuin TUSSENVERDIEP 1: - mezzanine: vrije gemeenschappelijk ruimte voor creativiteit en ontspanning 1STE VERDIEP: - badkamer met ruime douche, ligbad, toilet en 2 lavabo’s - jouw slaapkamer (24m2) met grote ramen aan de straatzijde + lavabo warm/koud water + CV + parketvloer TUSSENVERDIEP 2: - wasruimte met wasmachine en wasdraad HOOGSTE VERDIEP: - 2 slaapkamers + gemeenschappelijk dakterras.

Kamer huurprijs = individueel contract (€441,3/maand) + maandelijks voorschot (elektriciteit, gas en water €82) + wifi (€9,62 + brandverzekering jaar €85). Onkosten van gemeenschappelijk goed zoals wasmiddel, toiletpapier, afvalzakken,...worden onder elkaar verrekend.

contact

vliegenstraat2060@gmail.com