Woongemeenschap zoekt bewoner

Hart en Ziel Cohouse (Z-Antwerpen) zoekt nieuwe bewo(o)n(st)er

Geplaatst op  

31/07/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€500,00

Beschrijving

Good news, everybody! Er komt een kamer vrij in cohouse Hart en Ziel! (huur, alle gebruikskosten, poesthulp inbegrepen!)

Leuke buurt (Antwerpen-Zuid) met een kleine woongemeenschap van in totaal 2 à 3 personen (jou inbegrepen) zoekt nu een toffe, rustige medebewo(o)n(st)er (NIET-ROKER) om ons huis mee te delen.

De sfeer hier in huis is rustig en open. Je bent vrij om je eigen ding te doen. Paden kruisen natuurlijk: bij het eten, 's avonds... Enige orde en netheid wordt op prijs gesteld. Open communicatie wordt geapprecieerd bv.: plan je etentje, overleg dan even. De basics dus.

Over de huisgenoten: Diegene die hier het meeste is, is Dieter, 38, werkt voltijds (soms thuis, soms op locatie), studeert daarnaast nog wat bij en doet pogingen om post covid opnieuw sportief te zijn. Rookt niet, drinkt niet, geen drugs. 

De andere huisgenoot, de eigenaar, Hans, 41, is hier slechts sporadisch en zie je dus zeer weinig. Hij woont nl in de Ardennen en komt hier nog 2 dagen in de week werken en blijft dan overnachten waarbij hij kort ook de gemeenschappelijke ruimtes gebruikt.

Wie ben jij? Een leuke, rustige huisgeno(o)t(e), studerend of werkend, die geen wilde feestjes organiseert en vriendelijk en respectvol met iedereen omgaat. Niet rokend, liefst zonder huisdieren of kind(eren).

Wat huur je? Een kamer van 14 m2. De living, badkamer en keuken zijn gedeeld. Electriciteit, water, verwarming, internet en poetshulp zijn allemaal inbegrepen. De cohouse is centraal gelegen, aan de Fransenplaats. Voor de deur is buurthuis Unik. Park 'Hof van Leysen' en Café Kamiel zijn op een steenworp. Dus geen nachtlawaai maar wel gezelligheid op wandelafstand! Delhaize, Carrefour, Okay zijn op wandelafstand en ook Albert Heyn  en Colruyt zijn niet ver. Er zijn openbare fietsenstallingen voor de deur.

Zie je hier wat in, laar dan iets weten via mail: hansbaert@gmail.com;  dieter_dc@hotmail.com

contact