Woongemeenschap zoekt bewoner

Grote hondenvriend gezocht om samen te huizen in 2023 te Ledeberg (kan ook per semester)

Geplaatst op  

11/09/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Ledeberg
Bedrag
€750

Beschrijving

Vanaf januari 2023 vertrekt een bevriend koppel voor een jaar naar Portugal, en heb ik besloten om in die tijd dit heerlijke huis te huren. Het is echt een prachtig huis, geweldig ingericht (de eigenaars waren binnenhuisarchitecten), ontzettend rustig, ideaal gelegen (vlak naast park, supermarkten, vlakbij snelweg,.. en met de fiets sta je in 10minuten in Gent. Alles is volledig ingericht, al het materiaal is aanwezig, wasmachine, droogmachine, strijkplank, vaatwas, 2 ovens, erg grote diepvries, er zijn zelfs 3 bbq's, een vijvertje, een kippetuintje met 3 leuke kippetjes, een elektrische bakfiets voor boodschappen, veiligheidscamera's... Ik kan wel even blijven doorgaan. (Ohja, ik denk zelfs dat er een kajak aanwezig aan het water vlakbij, ik moet even polsen of die er nog is. Maar leuk om zo eens richting centrum Gent te varen om terrasje te doen )

Het huis bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers (elk met toilet en nog toilet beneden), grote bureau ruimte, grote open keuken,grote leefruimte, allemaal erg open met heel veel natuurlijk lichtinval. Een poort, grote 'fietsoprit' met voldoende plaats om fietsen te plaatsen en voor de vuilzakken enzo. Een voordeur die daarna via een open hal leidt naar bureau, leefruimte of trap naar boven. In deze hal is ook nog een toilet en voorraadkamertje, plus kapstokken voor de jassen.

Alles is afgewerkt in het wit, met licht hout. En  heeeeeel veel planten..

Het achterkant van het kuis is volledig in glas, met zicht op de tuin, met groot schuifraam. Buiten zijn 2 terrassen, een tuin, bloemen, planten, kruiden, vijvertje, kippen. Er is ook nog een groot tuinhuis.

Ik ben hiervoor op zoek naar 1 of 2 huisgenoten.

De mogelijke uitdaging, ik heb zelf 2 honden, een yorkie en een aussie. Mijn aussie zal waarschijnlijk wat moeten wennen aan huisgenoten. Hij is al 10 en het is al enige tijd geleden dat we nog eens verhuisden. Maar, ik denk, voor het gemak, dat het het handigst is dat je je op je gemak kan voelen tussen herders en tegen een stootje kan. Bij mij is hij erg rustig, en een verwend schoothondje. Hij mag niet in de zetel van mijn huidige huisgenoot, en gaat bij hem niet op de schoot. Dus het is mogelijk om je eigen grenzen te bepalen. Mijn honden zijn perfect gebenchtrained  dus als er bezoek komt dat niet houdt van honden, of als ik ga werken, dan gaan ze in bench, daar hebben ze geen problemen mee, ze zijn dat gewoon, het is hun veilig plekje.

Wie interesse heeft, ik hoop snel iets te mogen horen! 😊😊

contact