Woongemeenschap zoekt bewoner

Gezellige cohousing met grote tuin zkt. 2 huisgenoten, 15 min treinen van Gent

Geplaatst op  

05/03/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gavere
Bedrag
€210

Beschrijving

Ik (Annelies, 27) woon in een charmante fermette met een grote zuidgerichte tuin, kippen en een moestuin. Er komen 2 kamers vrij: één zuidgerichte kamer van 20 m² en een ruime duplex-kamer van 50 m² (met plaats voor eigen atelierruimte). Binnenshuis delen we samen een bureau, living - tv ruimte, eetkamer, keuken, badkamer (1,90m hoog), garage (niet voor auto's), kelder en logeerkamer.

Het huis bevind zich op 7 min fietsen van het station, vandaar sta je op een kwartiertje in Gent met de trein! Het huis bevindt zich dicht bij de markt, met cafés, restaurants en winkels op wandelafstand.

Ikzelf heb een grote liefde voor bos en natuur. Daarom werk ik ook als bosuitbreidingsmedewerker. Daarnaast ben ik een hobbyist pianist, moestuinierder, breister en bakster. Ik hou ervan samen te koken, amuseren en maaltijden en gesprekken te delen. Zonder dat dat allemaal gepland moet zijn, zodat er voldoende ruimte is voor ieders eigen leven. Een proper huis is altijd fijn, maar het hoeft voor mij zeker ook niet piekfijn te zijn.

Wanneer: vanaf 1 april 2022, contract van onbepaalde duur (min 1j). Officieel contract. Domicilie mogelijk.

Kosten:

kamer (20 m²): € 210/maand

duplex-kamer (50 m²): €380/maand

Vaste kosten: +/- €150/maand/pp; € 800 waarborg/pp

contact