Woongemeenschap zoekt bewoner

er komt een plekje vrij voor een medebewoner/ster voor familiaal samenhuizen

Geplaatst op  

14/06/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Schilde
Bedrag
€350€+100€ vaste kosten

Beschrijving

Zeker vanaf oktober 2022 (mogelijks vroeger )

is er een plekje vrij voor een toffe medebewoner(ster)voor ons mini samenhuisproject te Schilde (liefst langere termijn ) maar er valt over te praten .

Onze gezellige woning is ideaal qua ligging In het groene Schilde op de grens met Wijnegem (vlakbij de Turnhoutsebaan) . 

Er is vlot Openbaar vervoer vlakbij (bus 410 geeft een heel vlotte verbinding naar Antwerpen, in Wijnegem rijdt tram 10 en tram 5, er is een bus naar Mortsel en er is eveneens een stopdienst naar Turnhout). Het prachtige park van Schilde ligt op wandelafstand evenals een aantal winkels. Meerdere supermarkten kan je gemakkelijk bereiken met de fiets.

Ik ben op zoek naar iemand die bewust wenst samen te huizen en niet enkel maar een kamer komt huren .leeftijd vanaf 40 jaar tot ongeveer 70.j Iemand die zich mee inzet om van een huis een gezellige thuis te maken en dus ook mee de bijhoudende taken van onderhoud huis en tuin ( koken volgens beurtrol) op zich wil nemen.  Ook wil je graag deelnemen aan een maandelijkse huisvergadering waarin we het wel en wee bespreken en kunnen bijsturen indien nodig.

ik woon al het langste in huis en ben hoofdhuurder, wat de administratie vergemakkelijkt. 

Ben hooggevoelig  maar leef graag samen met mensen  en daarom wil ik liefst in een rustige mini cohousing wonen met gelijkgezinden, wat ik nu al 4 jaar doe. Ik vind met 3 wonen fijn .( ik heb wel een klein lief hondje Maltezer 6 jaar)  .Voor mij is bewust in het leven staan en zingeving  heel belangrijk en dus wil ook graag gezond (liefst biologische voeding en producten gebruiken, maar niet fanatiek, ik ben flexitarier). Vind aandacht voor het milieu erg belangrijk, dus zuinig omgaan met energie en waterverbruik hoort daar zeker bij.

Ik hou van kleinschalig tuinieren, wildpluk, wandelen, creatief bezig zijn. Hou van zowat allerlei genres van muziek, volg info en ga naar workshops rond spirituele thema’s en vind sociaal contact erg belangrijk,  hou van een gezellige huiselijke sfeer en van open en verbindende communicatie. 

De gehuurde woonst is een ruim en heel licht,  duplex appartement met grote garage en een gezellige tuin met een kruidentuintje.en beetje bio moestuin.  Alles behalve je slaapkamer is gemeenschappelijk (keuken, living met extra aparte eethoek.Er is kleinere extra ruimte voor allerlei doeleinden bv massage , muziek , (die tegelijk ook dienst kan doen als logeerkamer). Er zijn 2 badkamers elk met toilet (één badkamer heeft douche, de andere een bad). De huur bedraagt 450  euro per maand waarvan 350  euro huishuur en 100 euro kosten raming voor (verwarming, elektriciteit, water, internet, digitale TV, vaste telefoon, huisvuil en verzekering, (wat nu dus kan hoger zijn door exuberante prijsstijgingen )voor gas en elektriciteit. 

Aldus hoop ikj langs deze weg weer 1 nieuwe toffe huisgenoot(te)te vinden. Het zou fijn zijn mochten we de maaltijden ook regelmatig gemeenschappelijk delen en dat elk eens om beurten kookt, zoals we dat nu ook regelmatig doen. 

Ben jij een sociaal, warm persoon en zelfvoorzienend, leeftijd ongeveer tussen 40 en 70 j dan wil ik  je graag ontmoeten voor een eerste kennismaking..

Ik hoop snel iets van je te horen.

Warme groet,

Sien 
 

Gsm 0494.04.82.41

contact

sienhellemans@hotmail.com