Bewoner zoekt woongemeenschap

Enthousiaste 28-jariger op zoek naar co-housing omgeving Antwerpen/Leuven/Lier/Mechelen...

Geplaatst op  

05/09/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Beerzel
Bedrag
€Max 700-800 incl kosten

Beschrijving

Hey beste lezer!

Ik ben Melvin, 28 jaar oud, en sinds kort op zoek naar een co-housing waar ik (hopelijk) op redelijk korte termijn intrede zou kunnen maken.

Wat zoek ik?
Ik ben voornamelijk op zoek naar een gezellige co-housing met een of meerdere personen (max 4 inclusief mijzelf) in de regio van Antwerpen, Mechelen, Leuven, Lier, Heist-op-den-Berg en alles wat hier relatief tussen zit.
Zoals je hoort, heb ik qua locatie geen harde voorkeur en ben hier dus vrij flexibel in.
Qua woonst ben ik ook met veel tevreden. Het belangrijkste voor mij is een kamer waar een (liefst) tweepersoons bed in past, alsook een bureau voor occasioneel thuiswerk.
Verder is een privé badkamer een plus, maar kan ik makkelijk leven met een gedeelde badkamer, keuken en woonruimte.
Ik heb de vorige 5 jaar in een vrij rustig dorp gewoond en heb tijdens mijn jeugd rond de stad gewoond. Met beide opties kan ik goed overweg en sta dus voor beide zeker open. Wonen in het centrum zie ik als een mogelijkheid, maar ik prefereer een locatie net buiten het centrum of in een gezellig dorp.
Hiernaast heb ik een auto en zou het zeker een plus zijn mocht er een parking aan of dichtbij het huis aanwezig zijn.
Ook is een stukje groen in de buurt een grote plus maar zeker geen must. Ik houd erg van natuur en vind het fijn me daar af en toe in te kunnen begeven.
Zelf ben ik geen roker en zou dus een rook-vrij huis appreciëren.

Mijn budget ligt op een max van 700-800 per maand, inclusief kosten.
Domicilie is voor mij noodzakelijk.

Wat betreft medebewoners neig ik vooral naar sociale, vriendelijke en eerlijke mensen met een open mindset, een goed hart, mensen die af en toe van wat fun houden en een voorkeur hebben voor een net huis.
Man/vrouw of leeftijd maakt mij vrij weinig uit, zo lang de connectie goed is, eerlijkheid voorop staat en iedereen elkaar kan accepteren voor wie we zijn.

Wie ben ik?
Ik ben een 28-jarige man van Nederlandse nationaliteit die ondertussen al 5 jaar in België heeft samengewoond en werkzaam is in de IT-sector.
Ik probeer altijd vriendelijk en eerlijk te zijn en vind het erg fijn als mensen mij op dezelfde manier behandelen.
Hiernaast ben ik vrij rustig en kom ik ook vaak zo over, maar houdt er ook erg van om wat fun te beleven en het leven luchtig te houden.
Verder ben ik een redelijke huismus en ben ik in mijn vrije tijd vaak binnen te vinden een serie of film aan het kijken, een bordspel of game aan het spelen of buiten in de natuur een wandeling of fietstocht aan het maken.
Ook is het goed om te weten dat ik over het algemeen een conflictvermijder ben en (vrijwel) nooit ruzie maak of conflicten zoek met anderen. Geen twee mensen denken over alles hetzelfde, maar er is weinig wat goede communicatie niet kan oplossen
Tot slot vind ik het nog fijn om kort aan te kaarten dat ik een vrij verzorgd persoon ben en het fijn vind deze lijn door te zetten in mijn toekomstige co-housing woning.


Hopelijk spreekt dit bericht en beschrijving u aan. Mocht dit zo zijn, stuur me dan zeker een bericht, mail mij op melvin.derkse@hotmail.com of bel me/stuur me een bericht op +32 492 53 70 63.


Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!

contact