Pand of bouwlocatie aangeboden

Duplex in Leuven (Wilsele)

Geplaatst op  

12/03/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Wilsele
Bedrag
€1080

Beschrijving

 Appartement bevindt zich in het centrum van Wilsele-Putkapel en biedt heel wat ruimte en mogelijkheden: openbaar zwembad, supermarkt, basisscholen, apotheek, bushalte aan de deur, ect. Nieuwe dubbele beglazing met extra geluidsdichtingen zorgt voor volledige demping van straatlawaai.

 Bij appartement hoort ook gemeenschappelijke tuin en overdekte fietsenstalling voor 3 fietsen, maar er kan nog plaats gecreëerd worden voor extra fietsen indien nodig.

 Open privatief terras van 20m² is een mooi extra tijdens zonnige dagen.

 Alle 3 slaapkamers, de badkamer en aparte WC met lavabo bevinden zich op zolderverdiep. Aansluiting/afvoer voor wasmachine en droogkast zijn aanwezig.

Kruipzolder is toegankelijk via klimstenen en biedt 26m² van opbergruimte.

Het appartement is toegankelijk via voordeur aan de straatkant of via tuin/terras.

Verwarming met lucht-lucht warmte pomp (airco) en warm water via gemeenschappelijke met appartement 0001 condensatieketel. Verdeelsleutel van gasverbruik via geijkte calorimeters. Woning voldoet aan de isolatienormen om energieverbruik optimaal te houden. Grote ramen en gunstige oriëntatie zorgen voor veel zoninval.

Appartement kan ook gedeeld worden volgens www.leuven.be/co-housing-samenhuizen en dus ideaal voor bijvoorbeeld doctoraatstudenten , jonge starters.

EGW volgens verbruik en ten laste van de huurder.

Tot perceel hoort nog een zeer ruime staanplaats die apart gehuurd kan worden.

Indien interesse graag een mailtje naar tehuur.541@gmail.com met een korte voorstelling van de kandidaat-huurder.

contact