Woongemeenschap zoekt bewoner

DESMEL ZOEKT NIEUWE HUISGENOOT

Geplaatst op  

14/11/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Kessel-Lo
Bedrag
€393

Beschrijving

 🏠 Wat? Kamer in een mooie cohousing
📍 Waar? Désiré Mellaertsstraat, Kessel-Lo (5 min. fietsen van station Leuven)
💰 Hoeveel? €393 (excl vaste kosten)
🗓 Wanneer? Vanaf februari 2023 (flexibel). Contract tot eind oktober 2023, mogelijks verlengbaar.
👪 Met wie? Annelies, Jitte, Ode, allen 27 jaar

////////////

Kriebelt het om te cohousen? Wil je betaalbaar en samen met enkele topgrieten wonen in het hartje van Kessel-Lo? Wil je rustig kunnen thuiskomen in een mooi huis? Wil je af en toe samen gezellig eten, babbelen, spelletjes spelen, film kijken…? Hou je er net als ons van om te leven in een net huis en om vers (en soms vegetarisch) te kunnen eten, zonder steeds zelf te hoeven koken, winkelen, kuisen… En ben je dus bereid om hierover duidelijke beurtrollen af te spreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Op dit adres, waar je je dient te domiciliëren (liefst geen studenten), bevindt zich een ruime rijwoning met een terras, tuin en garage. Er is een grote moderne keuken aanwezig (incl vaatwasser), een gezellige woonkamer, een badkamer met (douche)bad en 2 lavabo’s. Je krijgt een kamer van 10m² op de eerste verdieping met zicht op de tuin. Overname van de inrichting is bespreekbaar.

////////////

Meet the huisgenoten:

Jitte werkt als marketeer bij een uitgeverij voor schoolmaterialen in het Antwerpse. 📖 Daarnaast zingt, danst en acteert ze bij een Leuvens musicalgezelschap.️ 💃 Zingen doet ze het liefst vanal en daar zit wel wat volume op. ️🎤 Dus hou die oordopjes in de aanslag of kweel gewoon lekker mee. #sorryburen

Ode is een bezige bij. 🐝 In het weekend kan je wel eens genieten van iets lekkers als ze met de restjes begint te bakken. Of ze tovert het terras om tot een kleine moestuin. 🌿 ‘s Avonds kan ze genieten van een spelletje, beetje sporten of een lekker theetje. 🫖 Daarnaast vind je ze regelmatig achter haar computer als ze zich bijschoolt voor haar beroep als kinesist.

Annelies is in haar vrije tijd het liefst creatief bezig. 🎨 Je zult dus af en toe een volle tafel met teken- en schildergerief tegenkomen, maar geen paniek, dat wordt snel terug opgeruimd. 😉 Daarnaast geniet ze van een wandeling in de natuur. 's Avonds klopt ze graag een balletje op de tennis. 🎾 En ze vindt het fijn om samen met de huisgenootjes spelletjes te spelen of gezellig een film te kijken.

////////////

Geïnteresseerd? Stuur gerust een berichtje om jezelf even voor te stellen 😊

 

contact