Woongemeenschap zoekt bewoner

Derde huisgenoot gezocht

Geplaatst op  

08/05/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€390 EUR + 110 EUR variable kosten

Beschrijving

Hallo

Vanaf 1 juli komt er een  kamer vrij in een gezellige en lichtrijke woning gelegen in Gent Centrum. Het herenhuis bevindt zich op 10 minuten fietsen van de Korenmarkt en 10 minuten fietsen van de Dampoort.

 

Wij zijn Niels en Jeroen. 

Niels (31 jaren jong) is orthopedagoog en levensgenieter die in zijn vrijetijd met veel overgave  drumt, boardgamet  en reist. Verder is Niels niet bang van een meer ambachtelijk streekbiertje (uiteraard met mate :) 

Ik ben Jeroen (eveneens 31 jaar) en kredietanalist bij een fabrikant van tapijt en laminaat. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig klimmen en fietsen. Verder ga ik graag uit en bezoek ik jaarlijks enkele festivals.

 

Wij zijn op zoek naar een derde huisgenoot. Er is een sterke voorkeur voor een werkende persoon die minstens één jaar wil samenhuizen. Domiciliering is verplicht.

 

Huur 380 EUR per maand + voorschot 120 EUR voor de variabele kosten met periodieke afrekening (dan krijg je terug of moet je bijleggen)

Variabele kosten: EGW, internet, poetsvrouw, brand- en familiale verzekering, vuilniszakken en jaarlijkse provinciale gezinsbelasting).

 

Voor de prijs krijg  je een ruime slaapkamer van 5m op 4m met dressing en het gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes: de woonkamer, moderne badkamer, keuken, tuintje, kelder met diepvriezer en berging met wasmachine.

 

Er wordt respectvol samengewoond zonder strikte regels. Iedereen heeft de ruimte om haar/zijn eigen ding te doen. De gemeenschappelijke ruimtes verlenen zich tot gezellige tafelmomenten, ontvangen van vrienden, enz.

 

Stuur gerust een mailtje met een korte persoonsbeschrijving en dan prikken we een datum dat je eens kan langskomen om het huis en de bijhorende huisgenoten te bezichtigen.

 

Mvg

Jeroen 

contact

jeroen2.verstraete@gmail.com