Woongemeenschap zoekt bewoner

Cohousing in hartje Leuven zoekt laatste puzzelstuk!

Geplaatst op  

16/01/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Leuven
Bedrag
€€450

Beschrijving

Audrey (32), Sofie (30) en Marthe (25) zijn op zoek naar iemand in hun Leuvense stulp! 

Komt vrij: een knusse kamer op de eerste verdieping (13 m²) met lavabo, eenpersoonsbed (indien gewenst), nachtkastje, kleerkast, bureau en bureaustoel. Je hebt ook opbergruimte in onze living en deelt de badkamer met twee andere huisgenoten.

Ons huis bestaat verder uit een ruime keuken (met afwasmachine en wasmachine), een gezellige living, een groot terras en tuin waar je je fiets droog en veilig kan stallen. De tuin wordt ook bewaakt en bewoond door Audreys drie schattige konijntjes Plum, Jetje en Janneke. Daarbovenop krijg je er een gedreven leerkracht bijzonder onderwijs, een enthousiaste psychologe-postdoctoraatsonderzoeker en een creatieve communicatiemedewerker bij.

Wij wonen in hartje Leuven, vlakbij het Damiaanplein. Een rustige buurt op een boogscheut van het centrum van Leuven - op 2 minuutjes fietsen sta je op de Oude Markt, in de Kruidtuin, in het Groot Begijnhof of aan het Sportkot. De oprit naar de snelweg en heel wat bushaltes zorgen ook voor een vlotte verbinding naar andere oorden. Parkeergelegenheid voor de deur is mogelijk (bewonerskaart aankopen wel nodig).

In ons huis leidt iedereen zijn eigen leven, maar komen we graag samen voor een concert- of filmuitstap, BBQ in onze tuin, een avondje uit, een stevige work-out of gewoon een lui avondje voor tv.

Deze kamer is beschikbaar vanaf 1 april 2023, liefst voor een langere tijd. Domicilie is verplicht.

Ben jij ons puzzelstuk? Stuur dan snel een mailtje naar marthevanloy@hotmail.com!

contact