Woongemeenschap zoekt bewoner

Cohousing centrum Leuven

Geplaatst op  

18/12/2021

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Leuven
Bedrag
€400 euro/maand

Beschrijving

Hallo, wij, Charlotte (25), Jorik (24) en Tine (26), zijn op zoek naar een leuke en sociale vierde huisgenoot die mee in ons huis in Leuven wilt komen wonen. Charlotte werkt als parketjurist Jorik is een doctoraat student en Tine een bibliotheekmedewerker.

 

De kamer is 16 m² en gelegen op het eerste verdiep aan de voorzijde van het huis. Naast de andere slaapkamers, zijn er 2 badkamers, een grote living, keuken, berging met wasmachine en droogkast, een opbergplaats,een ruime zolder die ook gebruikt kan worden om spullen op te bergen en een tuin. De gemeenschappelijke ruimtes zijn van zo goed als alle huishoudspullen voorzien en overal is draadloos internet beschikbaar. Qua ligging ben je te voet direct in het centrum van Leuven, het station van Leuven is 5 minuten met de fiets en de Colruyt ligt achter de hoek.  

 

We zoeken een niet-roker die met ons wil cohousen en zich hier ook kan domicilieren. Door de week eten we meestal samen en koken we beurtelings. Ook voor het kuisen van de gemeenschappelijke delen hebben we een beurtrol.

 

Indien je geïnteresseerd bent, stuur gerust een mailtje naar jorik.waeterschoot@hotmail.com. Stel jezelf even voor, vertel kort wat je verwachtingen zijn om te cohousen en dan zullen we zo snel mogelijk proberen een gesprek in te plannen.

 

Beschikbaar vanaf april.

contact