Woongemeenschap zoekt bewoner

Cohousing BoGard Brugge I Samen thuis

Geplaatst op  

10/12/2021

Huur of koop:
te koop
Regio
West Vlaanderen
Gemeente of Stad
Brugge
Bedrag
€€ 360.000

Beschrijving

3 % registratierechten en 6 % BTW mogelijk

BoGard is een nieuwe bruisende woonplek in het groen aan de Brugse rand. Het cohousingproject is het toonbeeld van futureproof wonen waar een wonderlijke samenvloeiing van hoog woonkwaliteit, groen en elegante architectuur ontstaat door slim ruimtegebruik. Een eengezinswoning wordt omgevormd tot een unieke woonbuurt voor meerdere gezinnen. BoGard bestaat uit 3 appartementen en 3 tuinwoningen en talrijke collectieve ruimtes. De uitgestrekte tuin van 2.000 m2 is het kroonjuweel van het geheel.

BoGard is een cohousingproject en is voor én door de bewoners. In het traject krijg jij de kans om over jouw eigen woonplek en de omgeving te dromen, het uit te denken, te plannen en te bouwen. Hiermee richt deze ontwikkeling zijn blik naar de toekomst door de beschikbare ruimtes slim aan te wenden, compact te bouwen en alle groen te behouden. Cohousing en samenhuizen leveren een fijne sociale mix op en wekt een werkelijk buurtgevoel op waar buren elkaar echt kennen.

BoGard heeft een voortreffelijke ligging in Sint-Michiels, tussen het Brugs stadscentrum en Oostkamp. Hierdoor zijn heel wat verplaatsingen te voet en met de fiets mogelijk. Bovendien zijn alle invalswegen op een korte afstand gelegen. BoGard is omgeven door een prachtige landschappelijke omgeving. Vlak achter het woonproject ligt het natuurgebied de Wulgenbroeken, een bloemrijk grasland waar een fietspad doorheen kruist. Talrijke bossen zoals het Tillegembos en het Kasteeldomein van Loppem vullen het buitengewone plaatje naadloos aan.

Op heden wordt er nog 1 privé gezinswoning in BoGard te koop aangeboden. Jouw privéwoning is uitgerust met een eigen leefruimte, een keuken, slaapkamer(s) en een badkamer. Elke woning beschikt bovendien over zijn eigen buitenruimte: een terras of een tuin. Dankzij het cohousingtraject heb je de volledige keuzevrijheid hoe jij jouw woning indeelt, afwerkt en inricht. Privacy is een belangrijke basiswaarde: jouw eigen plek waar jij je thuis zal voelen. Elke woning zal een grote leefkwaliteit hebben dankzij de directe relatie tot de tuin, het natuurgebied en de collectieve plekken.

De collectieve ruimtes geven plaats aan functies waar niet elke dag in de privéwoning nood aan is. In BoGard bestaan deze ruimtes uit een polyvalente ruimte met een open keuken en de uitgestrekte tuin. Dankzij deze collectieve ruimtes ontstaan unieke ontmoetingen en onvergetelijke herinneringen.

Door de tuin kom je thuis in stijl en in het groen. Je geniet van de zon, spreekt af met buren en vrienden, je kinderen maken nieuwe vrienden of je organiseert een gezellige barbecue. Verder is het de ideale sport- en speelplek. Wat je ook doet, steeds ben je in de natuur, omgeven door rust en groen.

De architectuur schept een unieke woonomgeving voor bewoners die sociaal contact belangrijk vinden. Alle leeftijden helpen elkaar vooruit. BoGard biedt een thuis voor alle generaties.

Contacteer Dries op +32 492 86 96 74 voor meer informatie.

 

 

 

contact

info@egenrealty.be
https://egenrealty.be/kopen/bogard-brugge