Bewoner zoekt woongemeenschap

Co-ouderschap-housing

Geplaatst op  

18/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
antwerpen
Bedrag

Beschrijving

Hoi allen,

ik ben een alleenstaande papa van een koddige krullenbol van 8 jaartjes oud.

Wij zoeken een leuke persoon met of zonder kinderen om samen een ruim en gezellig appartement te huren. Voor een bedrag van rond de 500€ pp exclusief kosten is het in één van volgende postcodes best mogelijk een leuke stek met drie slaapkamers te vinden, in volgorde van voorkeur:  2060, 2140, 2050, 2100. Vaak is er een indeling met één grotere masterbedroom, dewelke voor jou zou zijn, en twee kleinere waar dan mijn zoon en ikzelf slapen.

Afgewisseld met een sporadische couch-potato dag zijn wij best actieve individuen met tal van sportieve vrijetijdsactiviteiten. Per twee weken woont mijn zoon een week bij me, de andere weken ben ik met mijn job best vaak weg. Het is dus dikwijls een beetje alles of niets maar daardoor komen wij dan ook thuis met een gevoel van rust en is er zelden sprake van lawaai of drukte.

Ik ben erg gesteld op een lichtrijk, rommelvrij en fris huis met veel planten waar je echt het gevoel hebt van plaats te hebben. Eerder minimalistisch dus of althans ergens onderweg daar naar toe. Ben je dus zelf iemand die eerder graag in een soort van georganiseerde chaos woont, zijn wij waarschijnlijk niet echt een goede match.

Na mijn ondertussen 7 jaar ervaring met co-housing zijn gezelligheid, directe communicatie en duidelijke afspraken dé basiselementen van een geslaagd project en deze draag ik ook zeer hoog in het vaandel.

Heb je zin om een korte of langere periode hier deel van uit te maken nodig ik je uit me te contacteren, of ken iemand of een leuke locatie mag je dat zeker ook doorsturen.

Hartelijke groet en tot gauw.

contact