Woongemeenschap zoekt bewoner

Co-housing Mechelen

Geplaatst op  

29/12/2021

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Mechelen
Bedrag
€400 + gemeenschappelijke kosten (+/- 80)

Beschrijving

Janne (24) en ik (Shana) (26) zijn opzoek naar een nieuwe huisgenoot! De kamer is vrij vanaf januari. We zouden een kijkdag organiseren op 2 januari (overdag) of 3 - 4 januari 's avonds.

Het huis zelf is net buiten de ring van Mechelen, waardoor je snel in het centrum bent, bij het station en ook een snelle verbinding hebt met de E19. Verder draait het huis op zonnepanelen en regenwater wat je zeker terugziet in de kosten van elektriciteit/water. Van de kamer zelf voeg ik nog een foto toe, maar ik kan je al vertellen dat deze beschikt over ingebouwde kasten (wat enorm handig en praktisch is). Ook belangrijk om te weten: huisdieren zijn helaas niet toegelaten.

Janne en ik zijn vrij rustige personen en zijn dus opzoek naar een nieuwe huisgenoot die ons kan komen vervoegen. Janne is voltijdse studente Engels - Spaans en ikzelf werk voltijds als maatschappelijk werker. Zelf hou ik wel van sporten en probeer ik wekelijks wel naar de fitness te gaan! Janne, die studeert gewoon altijd Afbeelding verwijderd..

Last but not least! De kosten! De huurprijs komt op €400, maar hier moeten nog gemeenschappelijke kosten bij gerekend worden. We zouden hier een €80 voor voorzien die we op een gemeenschappelijke rekening storten, wat er hier dan van over blijft krijg je natuurlijk gewoon terug.

Wil jij je graag aanmelden? Dit kan het makkelijkste via https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdTokecrEn.../viewform...

Zo kunnen wij een goed overzicht behouden Afbeelding verwijderd.

Tot snel!

contact