Woongemeenschap zoekt bewoner

Co-housing Guerreros zoekt 4e bewoner

Geplaatst op  

08/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Leuven
Bedrag
€480

Beschrijving

Hallo! 

Wij (Jeroen, 30, IT'er, ik, Maarten, 30, Labmanager en Rolf, 34, medewerker klinische studies) zijn op zoek naar 1 nieuwe niet-rokende werkende huisgenoot. De startdatum kan reeds vanaf 1 februari.
De ligging van ons huis is geweldig: de Strijdersstraat ligt in een rustige buurt op wandelafstand van het station, centrum (Oude Markt), Park van de Abdij van Keizersberg en verscheidene supermarkten.

Het huis heeft een ruime gezellige woonkamer met aansluitende eetkamer en open keuken. De keuken is bovendien uitgerust met een afwasmachine, extra berging en is recentelijk volledig gerenoveerd. Daarnaast zorgen de twee badkamers voor het nodige gemak en comfort. Indien je thuis zou willen werken, kan dit ook, want er is een gedeelde bureaukamer ter beschikking. Uiteraard kan er in de zomer ’s avonds altijd een pintje/wijn op het terras of in de tuin gedronken worden.

Ook kan je je fiets altijd voor de deur parkeren.

De kamer is op de eerste verdieping en is €400/maand. De extra kosten komen op €80/maand (gas, elektriciteit, water, brandverzekering, TV, Internet, poetshulp).

Lijkt dit iets voor jou of heb je nog vragen? Stuur me een berichtje!

Groetjes,
Maarten

contact