Woongemeenschap zoekt bewoner

bemeubelde kamerwoning in samenwoon- & werkruimte aan zuidrand van Gent (werkplaats voor regeneratieve economiëen)

Geplaatst op  

28/12/2021

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€475 + 165

Beschrijving

UR is een werk en woonplek aan de zuidrand van Gent, vlak bij de Sterre. Het is opgestart met als doel de maatschappij te helpen regenereren. Het heeft daarbij zowel residentiële als professionele functies. Over het bedrijvencentrum kan je onze site lezen. In het paviljoentje in de tuin woont alvast één persoon. In de villa hebben we een BnB en is er nog ruimte voor 1 (of 2 bewoners). We hebben daarbij de oude dienstruimtes van de directeurswoning op dit moment beschikbaar. Het gaat om privatieve en gedeelde ruimtes.

Privatief heb je op de eerste verdieping aan de zuidzijde / tuinzijde een leefruimte met kitchinette, daarachter een slaapkamer met lavabo. De ingang (3e ruimte) heeft ook bergkasten. De privatieve delen zijn bijna volledig bemeubeld (we zoeken nog een koelkast en een bed)

Het grote salon kan gedeeld worden wanneer geen vergaderingen gepland zijn. Of je kan ook deelnemen aan één van onze activiteiten.

Het sanitair is te delen met de BnB.

De tuin, het terras, het zwembad, ... en zoveel meer zijn gemeenschappelijk. In ruil vragen we een paar keer hulp om dit paradijs verder te onderhouden en laten regenereren

Interesse om met een volgende stap in ecologie te zetten en te helpen regeneren... neem zeker contact op

contact


http://www.ur.zone