Woongemeenschap zoekt bewoner

3 enthousiaste & sociale mensen zoeken 4e huisgenoot!

Geplaatst op  

11/09/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Leuven
Bedrag
€410

Beschrijving

Hallo iedereen! 🤩

Wij zijn 3 enthousiaste & sociale mensen die op zoek zijn naar een 4e huisgenoot om vanaf 1 oktober ons huisje te vervolledigen! 😋 Wij zoeken specifiek iemand tussen 24 en 30 jaar oud die aan het werk is, geen studenten dus sorry! Nog belangrijk: domicilie is verplicht! 

Wij zijn op zoek naar iemand die een huisje zoekt om echt in thuis te komen en ervoor openstaat regelmatig dingen samen te doen zoals koken/eten, iets gaan drinken, bbq, gezellige avonden, etc... Uiteraard hebben we daarnaast ook allemaal onze eigen bezigheden en plannen!

📍Het huis is gelegen in de Bankstraat, een heel rustige, doodlopende straat, binnen de ring en dus toch dicht bij het centrum!

🏠De kleinere maar gezellige kamer (+/- 8m2) die te huur komt staan is gelegen op de eerste verdieping. In de kamers is er standaard een lavabo en een kleerkast aanwezig (die je eventueel kan afbreken als je dat wenst). 
De rest van het huis omvat een living met super comfy zetel, een keuken, een badkamer met douche en een apart toilet. Last but not least krijg je bij dit huis ook nog een zéér aangename tuin! Ideaal om BBQ’s te organiseren, te zonnebaden, cocktails te drinken, voetballen.. en nog veel meer. Deze tuin is gericht op het zuiden waardoor er de hele dag zon is 🌞

💰De huurprijs voor deze kamer is €410 per maand all-in (dus inclusief gas, water, elektriciteit, vuilniszakken, poetsproducten, etc.)! Enkel het eten en drinken moet je nog betalen 😁

👫 Met wie ga je hier samenwonen? 
* Met Olivier: Een avontuurlijk, spontane 26-jarige jongen die in de IT sector is belandt, maar graag de tijd neemt om achter zijn computer uit te komen om buiten rond te trekken of eentje te gaan drinken.

* Met Maarten: een sportieve 26-jarige creatieveling die werkt in de digitale sector en altijd wel te vinden is voor een pintje op café!

* Met mijzelf: een goedlachs, sociaal en enthousiast 26-jarig vat vol energie die momenteel volop werk aan het zoeken is (net afgestudeerd), regelmatig probeert te sporten maar net zo graag ene gaat drinken! 

Klinkt dit als muziek in de oren🎶🎵? Stuur mij dan een berichtje, waarin je jezelf ook even voorstelt, en dan spreken we snel iets af om een kijkje te komen nemen en kennis te maken! 🙌

contact