Woongemeenschap zoekt bewoner

2 kamers te huur in een gezellig co-house 2060

Geplaatst op  

28/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€500,-

Beschrijving

Heb je altijd al een leuk bankje voor je huis willen hebben? Top! Ons huis is een ideaal, kleinschalig co-house: gezellig samenwonen met genoeg privacy en vanaf 1 maart komen er twee kamers vrij. Staan er, naast een leuk bankje, nog wensen op je checklist? We overlopen even de pluspunten.

  • Nogmaals, een leuk bankje.
  • Een aangename, bruisende buurt vlakbij (letterlijk 30 seconden wandelen) Park Spoor Noord.
  • Gedeelde keuken en living op de gelijkvloers met alle nodige apparatuur: koelkast, vriezer, oven, elektrisch kookvuur, en microgolf. Daarnaast vind je hier een kleine fietsenstalling, wasruimte en aparte wc. De gedeelde badkamer bevindt zich op de tussenverdieping.
  • Op de 1e, 2e en 3e verdieping kan je de 3 ruime kamers (25m2) vinden. Vanaf 1 maart komen de kamers op de 1e en 2e verdieping vrij. Door de handige L-vorm kan je de kamers gezellig inrichten met een zithoek, bureau, en slaaphoek. Er is dus genoeg ruimte voor al je activiteiten (hobby’s, werken, vrienden entertainen, …) in de rust van je eigen privébubbel, of in de gezellige drukte van de keuken en living. Choice is yours!
  • Een enthousiaste, Nederlandse waterstofexpert en NMBS-conductrice als huisgenoot!
  • Het huidig contract loopt van maart tot oktober, per kamer: 400 euro huur + 100 euro vaste kosten (incl. elektriciteit, gas, water). Maar is jaarlijks verlengbaar vanaf oktober.

Interesse? Stel je kort voor in een mail naar cohouse2060@gmail.com en dan nodigen we je uit voor een kennismaking!

contact