Groep in oprichting

2-3 huisgenoten gezocht, op zoek naar een nieuwe stek!

Geplaatst op  

08/03/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Wuustwezel
Bedrag
€500-600

Beschrijving

Hoi iedereen!

 

Ik ben op zoek naar een nieuw avontuur en daarbij dus ook naar 2-3 personen die samen met mij op zoek willen gaan naar een huis om te huren in Antwerpen! :)

Zelf ben ik 22 jaar, net begonnen met werken in opvangcentrum voor minderjarige vluchtelingen. Sinds ik tijdens het studeren heb geproefd van het stadsleven ben ik op zoek naar een gezellige, warme plek in Antwerpen die ik natuurlijk niet alleen wil delen. Hét ideale scenario voor mij is samenwonen met 2-3 andere personen die ook houden van hier en daar gezellige babbels, samen gezellig koken, een plek waar je jezelf kan zijn en je ook af en toe eens kan afzonderen. Liefst ook jonge mensen die (20-27j) werken of studeren. Ik ben zeer flexibel in de startdatum om te huren, dit kunnen we dus zeker bespreken! Belangrijk voor mij is dat het een goede plek is met voldoende ruimte voor iedereen, dit omdat ik voor een langere periode (min. 2 jaar) wil blijven in het huis dat we zouden huren. 

Belangrijke aanvulling: Mijn lieve kat zal mee verhuizen, een super rustige dikke witte kat! You'll love her :o) (Komt snel overeen met andere huisdieren, dus dit vormt voor mij geen probleem)

Bij een paar 'kandidaten' lijkt het me fijn om een Whatsapp-groepje aan te maken, elkaar een eerste keer te zien en dan kan de zoektocht beginnen! 

Even in het kort:

- Stad Antwerpen

- Vanaf april-mei-juni-...

- 20-27 jaar

- Max. 500-600 eur p.p 

- geen sociale verplichtingen; Maar... Samenwonen omdat je dit WIL en niet omdat het goedkoper is :) 

- X/vrouw/man = iedereen welkom! 

- niet allergisch aan katten

 

Zie jij het zitten om dit avontuur mee aan te gaan?

Stuur me zeker een mailtje met een korte voorstelling!

Hopelijk zien we elkaar snel ;)

 

Groetjes,

Megg 

 

contact