Groep in oprichting

1 of 2 huisgenoten gezocht om samen te huren in Ekeren

Geplaatst op  

19/07/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Ekeren
Bedrag
€550

Beschrijving

Hallo co-housers!

Wij (Caroline, 24 en Birten, 32) zouden graag nog 1 à 2 mensen vinden om samen op zoek te gaan naar een gezellige huurwoonst in Ekeren. Waarom precies die locatie? Omdat het daar leuk, rustig en groen is en we daar beiden werken. 

Caroline is een sociale en goedlachse meid die graag haar vrije tijd doorbrengt in de natuur en met vrienden. Ze werkt binnen de sociale dienst van een WZC en is hier ook verantwoordelijk voor de facturatie. Verder staan reizen en uitstapjes vaak in haar agenda en is ze graag in het gezelschap van haar drie lieve katjes. Voor een leuke film met een glaasje(s) wijn of samen koken en spelletjes spelen staat ze ook steeds te springen. 

Birten werkt als logistiek coördinator voor een spooronderneming in de haven. Eerder een stille persoonlijkheid, maar wel graag in gezelschap van anderen en steeds te vinden voor een goed gesprek. Zijn favoriete bezigheden zijn tijd doorbrengen in de natuur, al dan niet met fiets en tent, bewegen, lekker eten/lekker niets doen. 

We mikken op 1 november 2022 om te co-housen en een budget tussen de 500 en 600 per persoon met alle kosten inbegrepen (dus ook energie, internet, poetshulp, ...).

Zie jij jezelf in dit scenario? En ben je niet allergisch aan katten? Stuur dan een mailtje naar carolinevancoillie@outlook.be en birten.weckx@gmail.com waarin je kort beschrijft wie je bent en wat je verwachtingen zijn omtrent de fysieke woonst en het samenleven met anderen. 

 

Tot binnenkort!

contact