⚡ Samenhuizen bezoekt 'Het Abtshof'

date
20 april 2024
Tijd
14:00
Gemeente of Stad
Gingelom
e-mail
info@samenhuizen.be

Al meer dan 22 jaar promoot én ondersteunt Samenhuizen vzw gemeenschappelijk wonen in Vlaanderen & Brussel. Reizen en bezoeken bieden daarbij de beste gelegenheid om het collectief wonen in de praktijk te ervaren. Daarom organiseren we maandelijks begeleide bezoeken naar woongemeenschappen in Vlaanderen & Brussel.

Op 20 april 2024 zijn we te gast bij 'Het Abtshof' te Borlo.

'In de dorpskern van Borlo ontwikkelen we een sociaal, ecologisch en toekomstgericht project. We verbouwen een vierkantshoeve tot 13 wooneenheden. Naast de woongelegenheid zal er ook ruimte zijn voor activiteiten die passen binnen de visie, denk aan een hoevewinkel, ambachten, workshops,... We werken met een coöperatieve structuur. Meer dan wonen alleen dus, op een prachtige locatie.

Wil je graag meer weten of heb je misschien zin om dit project mee te ontwikkelen, kom dan langs op het infomoment. We vertellen over ons project en je krijgt een rondleiding op de site. Je bent welkom vanaf 13.30u, we starten om 14u.

Om 16u verwelkomen we het trio "Les Salvadors d'Alice". Zij zijn echt fan van braziliaanse melodieën en grooves. Met Jonas op accordeon, Juliette op fluit en Alice de zangeres, kan je komen luisteren of mee dansen op de levendige forró liedjes!

Adres: Thewitstraat 17, 3891 Borlo

(tussen fietsknooppunt 182 en 183, bereikbaar met bus 22 vanuit het station van Landen of Sint-Truiden, op een 5-tal km van de E40 Leuven-Luik)

Meer info vind je alvast op onze website: www.abtshof.be'

Kom je mee? Reserveer dan tijdig je ticket.
Plaatsen zijn beperkt.

Tickets; 

€15 - standaard
€10 - ledenprijs