Samenhuizen Academy | Les 5 | โ€˜Juridische structuren voor cohousingโ€™

date
12 februari 2021
Tijd
13:00
Gemeente of Stad
Schaarbeek
e-mail
info@samenhuizen.be

| ๐—Ÿ๐—ฒ๐˜€ ๐Ÿฑ | โ€˜๐—๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ผ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ดโ€™
> Lesgever: Philippe Thion (lector en onderzoeker HOGENT en advocaat)

'Hoe geschikt is de VME (vereniging van mede-eigenaars) voor een cowonen- of cohousingproject? En hoe kan je je groep formaliseren in het voortraject en tijdens de bouwfase? Hiermee duiken we meteen in de zwaardere, eerder technische thema's die we aansnijden met de Samenhuizen Academy. Je mag echter evenveel sessies omtrent de soft skills en het menselijke aspect van samenhuizen verwachten.'

...
๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜‡๐—ฒ๐—ป ๐—”๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐˜†

Het aantal cowonen- en cohousingprojecten zit in de lift in Vlaanderen. Minstens 40 ร  50 projecten staan in de steigers. Tijd voor een heuse Samenhuizen Academy!

Denk jij aan cohousing? Of zit je al bij een initiatiefgroep? Wil je als professional leren van ervaringsdeskundigen en experts? Schrijf je in voor de Samenhuizen Academy om de slaagkansen van je project te maximaliseren!

Je komt er alles te weten over de technische kant van samenhuizen: juridische structuren, de nodige centen en documenten. Maar ook de menselijke kant van samenhuizen komt aan bod: hoe je het groepsgewijs aanpakt, beslissingen neemt en tot een gedragen project komt.

Meer info en inschrijvingen via :
samenhuizen.be/academy