Woongemeenschap zoekt bewoner

Rustige cohouser gezocht in Borgerhout

Geplaatst op  

10/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Borgerhout
Bedrag
€450

Beschrijving

Ik ben een alleenstaande jonge vrouw van 36 jaar en zoek een huisgenoot in mijn gezellig appartement met twee slaapkamers, ruime woonruimte, keuken, badkamer en terras. Het huis ligt net buiten de ring, tussen twee parken in (Rivierenhof en Boekenbergpark), op twee minuten fietsen van de Roma, vijf minuten van Berchem-Station en tien minuten van het Centraal station. Momenteel ben ik de helft van de week van huis en als ik thuis ben, dan hou ik het rustig. Ik lees graag, hou van een muziekje, kook en babbel graag en ik ben sociaal. Maar ik kan ook goed alleen zijn en voor mij is het belangrijkste dat we respectvol met elkaar omgaan en elkaar de nodige ruimte geven.

Jij 

  • hebt een vast inkomen
  • kan ook goed alleen zijn
  • bent op zoek naar een rustige plek 
  • wil de kosten van wonen graag delen
  • communiceert respectvol en vriendelijk
  • woont graag in een cleane, minimalistische plek en draagt je steentje bij
  • bent eerlijk, sociaal en solidair

BELANGRIJK = GEEN mogelijkheid tot domicilie hier !!

Leeftijd niet van belang

450 alle kosten inclusief (internet, water, verwarming, elektriciteit) voor de kleine kamer (8 vierkante meter (1,7 m x 4,5 m). Momenteel is die ingericht als bureautje, maar hier is plaats voor (net) een tweepersoonsbed, (iets ruimer) een twijfelaar of een eenpersoonsbed. Er is een ingebouwde kast boven de deurruimte voorzien, maar er is ook plaats voor een kast. Er is aansluiting tot het terras via een raam.

[Eventueel voor de grote kamer: 590 euro alle kosten inclusief (internet, water, verwarming, elektriciteit). Deze slaapkamer heeft directe aansluiting tot het terras en beschikt over een grote ingebouwde kast. 

 

 

contact

mereldaemen@hotmail.com