Bewoner zoekt woongemeenschap

rustig plekje in Vlaanderen

Geplaatst op  

21/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€600 max

Beschrijving

Wat zoek ik?
Ruimte, licht en rust in de vorm van een aparte wooneenheid met (zoveel mogelijk) eigen accomodatie. Bv zolder/bovenste verdieping, studio, achterhuis, tuinhuis, aparte hoek/vleugel van een huis, yurt, tiny house, enz. 

Liefst provincie Antwerpen, maar ik sta open voor andere oorden in Vlaanderen. Belangrijker is dat ik in een heel rustige liefst landelijke omgeving (of heel dicht bij natuur) én op redelijke fietsafstand van een treinstation kan wonen. Max 600€ alle kosten inclusief. Domicilie is nodig.

Ik ben Inge, 58, hou van de natuur en de stilte, van theater, kunst, lange wandelingen, lezen, schrijven, tekenen, schilderen, Workawayen... Ik leef graag gezond en bewust, zo ecologisch en duurzaam mogelijk. Ik ben niet op zoek naar een vorm van samenhuizen waarin vanalles gedeeld en verwacht wordt. Ik leer graag nieuwe mensen kennen en hou van een babbel, maar ik ben ook heel graag op mezelf. Ik heb een vast inkomen. Ik heb geen huisdieren, maar droom van een plek waar ik een hond of kat kan houden.
 


 

contact

inge.vanderbiest@hotmail.com