Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot gezocht voor gezellig herenhuis in Mortsel

Geplaatst op  

08/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Mortsel
Bedrag
€400 euro

Beschrijving

Wat bieden wij? Een kamer van 13 m² op de eerste verdieping. We delen een ruime badkamer op de eerste verdieping en op het gelijkvloers een living, eetkamer, gezellige keuken, twee veranda’s en een diepe tuin.
Wat is de prijs? Je betaalt 400 euro per maand, vaste kosten inbegrepen.
Wanneer is de kamer vrij? Vanaf 1 februari 2022
Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een sociale, ordelijke huisgenote om onze woongemeenschap van 4 te vervolledigen. Momenteel wonen we hier met 2 mannen en 1 vrouw, daarom gaat onze voorkeur uit naar een vrouwelijke roommate. Wij zijn geen studentengemeenschap, dus zoeken iemand die werkt of werk zoekt. Heb je al eens samen of alleen gewoond en hou je van wat leven in huis? Laat dan zeker een reactie achter!
Wie zijn wij?
Jens: Ik ben 32 jaar en werk als rekkenvuller bij Colruyt. In mijn vrije tijd spreek ik graag af, speel ik gitaar en praat ik graag (en veel) over politiek. Je kan me vaak vinden in onze tuin.
Dorien: Ik ben 30 jaar en werk als stafmedewerkster communicatie bij Studio Globo. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, ben ik actief in de turnkring en dans ik salsa. Ik vind het fijn om samen gezelschapsspelletjes te spelen of tv te kijken. Langs de andere kant geniet ik er ook van om rustig een boek te lezen in mijn kamer.
Lucas: Ik ben 28 jaar en verwerk productinformatie en beeldmateriaal voor de webshop van Hubo. Mijn hobby’s zijn naar de film gaan, videogames spelen, muurklimmen en af en toe iets bakken. Ik doe graag dingen samen met de huisgenoten (tv kijken, gezelschapsspelletjes spelen, eens uit eten gaan), maar zoek soms ook de rust van mijn kamer op om mijn batterijen terug op te laden.
Heb je interesse? Stuur een berichtje via deze website. Stel jezelf kort voor en vertel waarom je geïnteresseerd bent om bij ons te komen wonen. Wij contacteren je dan voor een kennismaking met ons en het huis.

contact

dorienboonen@gmail.com