Medebewoner

1 huisgenoot gezocht in het Brouwershuis in Vierseldijk (Zandhoven)

Geplaatst op  

16/09/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Viersel
Bedrag
€395

Beschrijving

Het Brouwershuis vormt een gemeenschapshuis waar 3 bewoners elk een eigen kamer huren en de rest van het woongedeelte gemeenschappelijk wordt gebruikt.

Het is gelegen naast domein Hovorst (bosgebied). Het Brouwershuis ligt ook vlak naast de Oude Brouwerij (een vzw waar mensen rust en bezinning zoeken, we zoeken dus rustige bewoners).

Er is opnieuw één kamer vrij. Deze is gelegen op de eerste verdieping (langs de straatkant, met ramen op het noorden en het oosten). De kamer meet 4m70 x 4m00 . De kamer heeft een lavabo en is ongemeubeld, al zijn indien gewenst wel enkele meubels beschikbaar (bed, kast, stoelen).

Samen met de 2 medebewoners beschik je op de eerste verdieping over een aangename zitkamer (5m20 x 4m80) en een rustieke badkamer (3m60 x 2m70) met ligbad/douche, wastafel en toilet. Op het gelijkvloers is er een ruime woonkamer (4m80 x 8m80), een keuken met wasplaats en een terras. Er is geen tuin.

Met de auto op 5 min van E313 afrit Massenhoven. Private parking aan de overkant van de straat. Bushalte met beperkte dienstverlening voor de deur, ofwel 2 km fietsen langs het jaagpad naar Massenhoven waar goede busverbindingen zijn. Er zijn ook verschillende natuurgebieden en wandelgelegenheid in de buurt.

Centrale verwarming, warm water en fornuis op gas. In de woonkamer staat ook een houtkachel. Huurcontract van 1 jaar (verlengbaar tot 2 jaar).

De kamer wordt verhuurd aan één persoon. Huisdieren zijn niet toegelaten.

De huurprijs bedraagt 395 euro / maand. Dit is exclusief kosten voor gas, elektriciteit, water, internet. Kosten zijn af te rekenen volgens werkelijk verbruik, gedeeld door de bewoners. De provisie hiervoor bedraagt momenteel 100€. Bijdrage huurdersaansprakelijkheidsverzekering 7,50€.

Het Brouwershuis vormt een gemeenschapshuis waar 3 bewoners elk een eigen kamer huren en de rest van het woongedeelte gemeenschappelijk gebruiken.

We zijn op zoek naar een rustige huurder, die binnenshuis niet rookt en op een goede manier het huis deelt met de 2 andere bewoners, door zich bijvoorbeeld te houden aan de huisafspraken i.v.m. poetsen, rust, enz. We zoeken iemand zonder financiële of psychologische problemen. Kandidaten kunnen zich aanmelden per mail waarin u zichzelf uitgebreider voorstelt en ook een beeld geeft van motivatie en verwachtingen. Contactadres: brouwershuis@lieverleven.be. Met vragen kan u ook terecht op 0496 78 76 12.

Welkom!

contact

brouwershuis@lieverleven.be