Huis te bezichtigen in Cohousing in Nodebais (Waals-Brabant, regio Leuven)

vrijdag, 15 februari, 2019 - 10:00

We zoeken een derde partner voor onze cohousing in Nodebais! Een landelijke gemeente, vlakbij het meerdaelwoud. Er is een woning vrij die bijna onmiddellijk bewoonbaar is voor 264.000€.  Kom deze vrijdag een kijkje nemen!

Wie zijn wij?

Maria en Erik, acteurs en de ouders van 2 kinderen van 5 en 7 jaar.  Simon en Barbara, architecten en ouders van 4 kinderen tussen 8 en 15 jaar. Wij zijn Italiaans, Vlaams en Waals.

Simon en Barbara wonen al ter plekke in de woning van de boerderij. De schuur die haaks op de woning staat en zo mee het erf omsluit, staat te koop. Dit gebouw van ongeveer 400m², en vroeger omgebouwd tot een woning, kan makkelijk opgesplitst worden in twee woningen en een gemeenschappelijke ruimte. Een vierde wooneenheid zal voorzien worden in een latere fase op de plaats van de huidige bijgebouwen naast de boerderijwoning.

We zoeken momenteel een derde partner om samen met ons dit mooie project te realiseren. De grond omvat 1,3 hectare, met een bosje, moestuin, riviertje, boomgaard, tuin, tuinhuisjes, afdak, 2 ezels, kippen, … Het is een idyllisch kader om samen van te genieten, te spelen, te tuinieren, bezig te zijn met de dieren, kampen te bouwen en andere gezamenlijke activiteiten te doen,... De garage wordt een vakantiehuisje   en later een gemeenschappelijke ruimte, een plaats voor creativiteit en convivialiteit.

Geschatte waarde: 264.000€

contact: 
Barbara (Nl) 0473/43 92 86 Maria (Fr) 0494746570 mariacavarretta@gmail.com
Afbeelding: 
Mailadres: 
mariacavarretta@gmail.com