Woongemeenschap Bertem (Leuven) van 3 zoekt 4de bewoner voor €350 per maand

Naam van de woongemeenschap: 
Samenhuizen Bertem
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
350
Beschrijving van de prijs: 
Dit bedrag is inclusief alle kosten voor elektriciteit, aardgas, water, teledistributie (vaste internetkabel ook in elke kamer) en onderhoud. Wij vragen wel een waarborg te storten van 2 maanden (dit is 525 euro) die je bij vertrek weer terugkrijgt. Je bent niet gebonden aan een huurcontract, dus je mag weg wanneer je wilt, de enige voorwaarde is dat je mee helpt zoeken naar een plaatsvervanger of ons tijdig op de hoogte stelt van jou vertrek. Het is toegestaan om je hier te domiciliëren. We vragen vervolgens ook nog een kleine bijdrage voor de aangekochte meubelen die in huis staan (100 euro). Ook daarvan krijg je nog een deel terug, afhankelijk van hoelang je blijft. Hiervan maken wij een klein contract waar alles nog eens in vermeld staat.
Vrij vanaf: 
zondag, 1 juli, 2018
beschrijving: 
Hallo! Wij zijn een woongemeenschap van 3 jongens en 1 meisje, Sam (26), Staf (25) , Michiel (24) en Annelies (25). Michiel gaat ons binnenkort verlaten (vermoedelijk begin Juli) Daarom zoeken wij dus een nieuwe bewoner die zijn plaats inneemt. De desbetreffende kamer ligt aan de voorkant van ons huis en is ong. 18m² groot. Wij zijn de eerste bewoners in deze fris gerenoveerde woning en dit voor slechts 3 jaar. Het huis biedt alle faciliteiten zoals badkamer met douche, 2 aparte toiletten, een living, ingerichte keuken met inductie, afwasmachine en frigo, een moestuintje met een groot terras, tuinhuis en veranda, er is ook een zolderopbergruimte en een gedeelde garage met de buren voor fiets of brommer. We hebben hier alles aanwezig wat meubels e.d. betreft. De slaapkamer is wel volledig leeg! Er rijden hier tal van bussen van en naar Leuven en de bushalte is ong. 3min wandelen van ons huis. Parking is er genoeg op de straat zelf. Wat je moet weten over ons is: wij zijn drie sociale en vriendelijke mensen met uiteenlopende interesses, we slaan al eens graag een babbeltje en er wordt al eens samen een serie of filmpje gekeken, ook samen koken is een optie. We werken hier met een eerlijke taakverdeling en ieder doet zijn eigen was en plas. Annelies is onze nieuwste bewoonster, zij gaat vanaf Juni bij ons inhuizen. Wij zijn zeer flexibel en stellen ons open voor nieuwe ideeën. Zodat wij op een leuke en aangename manier samen kunnen wonen.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Egenhovenstraat 51 A
Postcode: 
3060
Stad: 
Bertem
contact: 
De beste manier om kennis te maken met ons, is eens langskomen, laat wel eerst iets weten voor je komt! Dit kan je op de volgende contactgegevens; Staf: stafvanduffel@hotmail.com