Rustige, ruime kamer in gemeenschapshuis Heverlee

Naam van de woongemeenschap: 
Het Gulle Zwijn
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
249
Beschrijving van de prijs: 
Hier komen kosten a €60.- bij per persoon. In deze kosten is inbegrepen gas/water/licht, internet/tv/telefoon, brandverzekering. Niet inbegrepen zijn variabele kosten als vuilzakken, kotpatatten, kotetentjes, kruiden, hiervoor maken wij periodiek een aparte afrekening.
Vrij vanaf: 
zondag, 1 oktober, 2017
beschrijving: 
Ons huis is gelegen tussen de ring van Leuven en het station van Heverlee, dichtbij de zondagsmarkt en op 10 minuten fietsen van het centrum van Leuven. In ons huis delen we de eetkamer, keuken, living, badkamer en twee toiletten. We beschikken ook over een enorme tuin, met een appel-, krieken- en walnootboom. Ook hebben we een mooi gazon waarop je lekker kan zonnen in de zomer. Aan de achterkant van de tuin beschikken we over een garage waar nog een plekje is voor een auto. Ook beschikken wij over een grote kelder voor opslag. Onze kamer op de eerste etage achteraan komt vrij vanaf oktober. Deze kamer is +- 17 m2 (4.4mx3.9m) en zeer rustig gelegen. We verhuren deze kamer zonder meubelen. Er is geen lavabo aanwezig op de kamer, maar in de badkamer is er een kastje voor jou gereserveerd. Je heb een prachtig uitzicht op de tuin. Wij zijn een groep van niet-rokers, zonder kinderen en zonder huisdieren (op de vissen na). Onder ons bevinden zich een aantal werkende mensen en een paar studenten. Onze leeftijden liggen tussen de 20 en 30. Op het moment hebben we 1 stelletje in huis en 5 singles. Onze groep woont graag samen, maar we doen ook graag iets voor onszelf. Dit zorgt voor een prettige sfeer in huis en kom je toch vaak een medebewoner tegen zonder dat het te crowded wordt. Elke twee weken maken we allemaal een kamer schoon, zodat het huis leefbaar blijft. Daarbij is een taak een kotetentje, zo hebben we elke twee weken een etentje met de medebewoners. De rest van de tijd trekt iedereen z'n plan qua eten. Zo nu en dan kan je wat medebewoners betrappen op een bordspel aan de eettafel.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Naamsesteenweg 135
Postcode: 
3001
Stad: 
Heverlee
contact: 
Wij zoeken een tof persoon, liefst werkend in onze leeftijdscategorie. Idealiter iemand die één van de drie hoofdhuurders kan vervangen. Houd jij van samenwonen met een toffe groep mensen? En zie je onze manier van samenwonen zitten? Stuur dan een email naar hetgullezwijn@gmail.com met een leuk introductie verhaaltje waarom jij de meest geschikte kandidaat bent :)