Mooie villa zoekt toffe huisgenootjes!

Naam van de woongemeenschap: 
Team Hidden Pearl
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
360
Beschrijving van de prijs: 
Er zijn 2 kamers beschikbaar, 1 van 360€ (15m2) en 1 van 400€ (17m2). +- 95 euro per maand extra voor alle kosten ( water, elektriciteit, stookolie, internet, brandverzekering, huisvuilophaling,)
Vrij vanaf: 
dinsdag, 20 februari, 2018
beschrijving: 
Hallo daar! Wij zijn het Team Hidden Pearl! Momenteel is de groep nog in beetje in oprichting. We zijn allemaal tussen 27 en 29 jaar en we zijn werkende mensen. Wij zijn opzoek naar 2 andere personen om on te vergezellen in onze villa. Onze villa is gelegen in de wijk Diependaal, net buiten Leuven (op 7min met fiets naar oude markt ;) ). Onze villa ligt vlakbij de autostrade afrit Winksele (hier hoor je niets van :D ), hij ligt dan ook op minder dan 1km van Gasthuisberg. Daarnaast gaan de bussen (de bushalte is minder dan 3min wandelen) elke 15 min richting Leuven. Onze villa heeft enorm veel lichtinval en hele grote ruimtes. De living is enorm gezellig met mooie natuurstenen vloer en de keuken is heel groot. Verder zijn er nog 2 toiletten en 2 badkamers voor iedereen beschikbaar. Onze tuin is ook heel groot (zuidelijk gericht), zodat je zalig kan genieten van het mooie weer (hoplijk binnenkort!!)! Er zijn 2 kamers, van de 6, vrij (vanaf 1 maart 2018) . We zijn al een aangename groep, waar je rustig kan thuiskomen en kan genieten, waar je sociaal kan zijn maar waar er ook genoeg ruimte is voor je privé. Ook proberen we minstens 1x per maand een activiteit samen te doen met alle bewoners (naar het park, ene gaan drinken, lasershooten, etc,..).
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Hof Ter Bekelaan 2
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
contact: 
Stuur mij gerust een mailtje, dan spreken we af voor een kennismaking en rondleiding! => Leuven.samenhuizen@gmail.com zet ook in je mail dat je bij #Team Hidden Pearl gaat! en tot gauw!!