Huisgenoot gezocht voor nieuwbouw appartement

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
408
Beschrijving van de prijs: 
De basis huurprijs bedraagt € 408 maandelijks, met bijkomende kosten komt dit ongeveer op een € 450/ maand. Alles is hier wel in orde, mooi nieuwbouw appartement met ingebouwde oven, frigo, diepvries, afwasmachine, mooie badkamer met douche en bad. Enkel een wasmachine hebben we niet maar er is wel ruimte voorzien om dit eventueel te plaatsen.
Vrij vanaf: 
zaterdag, 13 mei, 2017
beschrijving: 
Hallo, Ben sinds kort op zoek naar een huisgenoot voor een nieuwbouw appartement in Heverlee. Appartement is gelegen boven een advocatenkantoor op de eerste verdieping. Goede locatie in Heverlee oa dichtbij autostrade, centrum Leuven, .. Mijn huidige huisgenoot zit momenteel met 3 maanden opzeg maar in principe kan hier iemand intrekken ten laatste vanaf augustus 2017 Zelf ben ik 27 jaar en werkend in Vilvoorde, bij voorkeur zoekt ik ook iemand dat aan het werk is De basis huurprijs bedraagt € 408 maandelijks, met bijkomende kosten komt dit ongeveer op een € 450/ maand.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Naamsesteenweg
Postcode: 
3001
Stad: 
Heverlee
contact: 
Indien interesse, graag zo snel mogelijk een seintje naar kim.pierreux@gmail.com. Uiteraard mag je steeds eens langskomen om te komen kijken mits verwittiging. Indien nog vragen kan je me ook altijd telefonisch bereiken op 0472 356878