Huisgenoot gezocht in rustig appartement bij Centraal Station

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
400
Beschrijving van de prijs: 
In de prijs zit alles inbegrepen: water, elektriciteit, gas, verwarming, gemeenschappelijke delen, verzekering, internet en tv.
Vrij vanaf: 
donderdag, 1 februari, 2018
beschrijving: 
Er komt een kamer vrij in het mooiste en gezelligste appartement van de Rue Carnot! Het appartement ligt op de 2de verdieping van een achterhuis, is in totaal 100 m², is heel rustig, op 5 minuten stappen van het Centraal Station, uitzicht op tuintjes, heeft een beamer, authentieke elementen met af en toe authentieke mankementen en gezelschap van mezelf. De living en keuken zijn een grote open ruimte (gemeubeld), de badkamer is klein maar met bad en wasmachine, de kamer die vrijkomt is 12 m² en ongemeubeld maar met eigen wastafel. Het huis is zoals gezegd oud: met mooie parketvloeren en houten plafonds. De keuken en badkamer zijn recent vernieuwd. Er zijn enkel fijne onderburen, niemand naast of boven ons. De huisbazin woont op het gelijkvloers en we hebben altijd al een heel goed contact met haar gehad, wat een groot pluspunt is. Op het gelijkvloers is er ook plaats om je fiets veilig binnen te stallen. Ik ben Tine, 29 en woon al 2 jaar in het appartement. Mijn roommate verhuist omdat ze haar eigen plekje heeft gekocht. Ik werk voltijds in deSingel en aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, dus in de week ben ik overdag meestal niet thuis. 's Avonds ben ik regelmatig naar een concert, voorstelling of film (met of zonder mijn lief). Als ik thuis ben, ben ik aan het koken (of toch een poging tot), aan het prullen, of hang ik in de zetel. Ik ben op zoek naar iemand die een beetje een gelijkaardige levensstijl heeft en met wie het echt klikt. Met 2 samenwonen is toch helemaal iets anders dan met z'n vieren bijvoorbeeld. De datum van intrek is trouwens bespreekbaar.
Regio: 
Antwerpen
contact: 
Als je geïnteresseerd bent, laat me dan weten waarom wij goed zouden samenhuizen. Bonusvraag: op welk nummer dans/droom je het liefst op een herfstdag als vandaag? Mail naar tine.marguillier@gmail.com.