4de huisgenoot gezocht voor ruim appartement in Kessel-Lo

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
330
Beschrijving van de prijs: 
Het hele plaatje kan voor jou zijn voor de huurprijs van 330 euro per maand. Hierin zit 260 euro huur van de kamer en 70 euro vaste kosten (water, elektriciteit, internet, ...) inbegrepen.
Vrij vanaf: 
donderdag, 15 juni, 2017
beschrijving: 
Vanaf half juni zijn wij op zoek naar een vierde huisgenoot. Wij delen met 4 een zeer ruim duplex-appartement. Wat heeft het appartement je qua infrastructuur te bieden? De gemeenschappelijke keuken, living en eetruimte zijn uitgerust met het nodige materiaal. Ons appartement heeft 2 badkamers, dus... nooit file 's ochtends aan de badkamerdeur :-). De kamer die vrijkomt is ruim (ongeveer 15 vierkante meter) en kijkt langs de achterkant uit op het idyllische Kessel-Lo. Aan de voorkant hebben we ook een klein terrasje. Het appartementsgebouw is heel rustig, je hoort er amper iets van verkeer of buren. Maar we hebben uiteraard nog meer in petto! Wij zijn 3 vlotte huisgenoten die altijd wel in zijn voor een babbeltje, een gezelschapsspel met een lekker biertje erbij, een avond tv-kijken,... Voor de liefhebbers kan er zeker ook samen gekookt worden. Wij zijn allen werkende mensen tussen 25 en 35 jaar. Wat heeft de buurt hier te bieden? Vlakbij is het Provinciaal Domein waar je kan wandelen, sporten, cafeetje kan doen,... Ook is er een bakker, een warenhuis, een pizzeria, groenten/fruitwinkel,... in de straal van 1km van het appartement. Qua bereikbaarheid is dit appartement eveneens praktisch gelegen. Op een minuutje ben je aan de autosnelweg, je kan met fiets/bus naar het centrum van Leuven (bushalte bevindt zich aan de overkant van de straat), op een kleine 10 minuutjes sta je aan het station,...
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Kesseldallaan 18
Postcode: 
3010
Stad: 
Kessel-Lo
contact: 
Klinkt dit aanbod jou interessant in de oren? Laat dan zeker van je horen door te mailen naar bertfroidmont@hotmail.com. We proberen je zo snel mogelijk uit te nodigen voor een bezoekje! Tot snel?!